Titan Anode Basket

Titan Anode Basket

Basic Info Modell NO.:YQAB1 Type: Titan Anode Basket Application: Industriell Teknikk: Sveiset Grade: GR2 Form: Firkantet Materiale: Titanium ASTM Gr2 Renhet:> 99.6% Varemerker: Shen Ao Opprinnelse: Guangdong, Kina Produktbeskrivelse Anvendelse av titan anode kurv : 1. Ledningsevnen til titan er ...

Function

Grunnleggende informasjon

Modell NO.:YQAB1

Type: Titan Anode Basket

Søknad: Industrial

Teknikk: Sveiset

Karakter: GR2

Form: Square

Materiale: Titanium ASTM Gr2

Renhet:> 99,6%

Varemerke: Shen Ao

Opprinnelse: Guangdong, Kina

produktbeskrivelse

Påføring av titan anode kurv:

1. Ledningsevnen til titan er ikke så god at den elektriske strømmen til krokene over løsningen vanligvis ikke overskrider 0,24A / mm², og strømmen av krokene under løsningen overstiger vanligvis ikke 1,5A / mm². Ellers vil krokene bli oppvarmet, noe som vil medføre økning av temperaturen på løsningen, kjølekapasiteten og sløsing med elektrisk kraft eller til og med å brenne ut plasttankene. Når krokene i titankurv blir varme, kan det gjøres noen tiltak for å forbedre konduktivitetssituasjonen, for eksempel ved å bruke flere titankurver og utvide krokområdet.

2. Krokene og elektrodene berører generelt ikke med hverandre ved vanlig eller sirkelformet overflate, fordi det lett vil forårsake dårlig kontakt og spotte korrosjon av elektrodene.

3. For å forhindre at anodglasset flyter ut, bør åpningen av titankurven være høyere over løsningsnivået.

4. Bunnen av titankurven skal være 100-150 mm høyere over bunnen av tanken, som frykter at tanken vil bli brent ut da strømmen er over konsentrert i bunnen av tanken.

5. Titankurven og elektroden bør kontaktes tett, eller anodpotensialet i titankurven vil stige raskt og forårsake oksygenutvikling og klorevolusjonsreaksjon som vil skade titankurven og oksygenere tilsetningsstoffene.

6. For å forhindre belegger, bør titankurvene belegges med anodeposer. Siden anodeposene brukes til lang sikt uten å fjerne, er det bedre å bruke dobbelposer.

7. Anodeposen skal tette åpningen av titankurv tett og la noen få centimeter klaring for å gjenopprette den genererte anode slaggen.Shenao Materail er erfaren i produksjon av høy kvalitet titan anode kurv. Vi har en profesjonell fabrikk som er dedikert til å utvikle og produsere avansert titan anode kurv. Velkommen til å kontakte oss.
Hot Tags: Titan anode kurv, Kina, leverandører, fabrikk, selskap
Beslektede produkter
Kontakt oss
Baoji Shenao materail Co., Ltd

Adresse: Qinganbao Industri Park, High-Tech Utvikle Zone, Baoji, Shaanxi

Telefon: +86-917-3380538

Faks: +86-917-3816810

E-post: zh@baojiti.com.cn

Baoji Shenao materail Co., Ltd
foottop